Ik wil anticonceptie

Ik wil anticonceptie

Wil jij informatie over anticonceptie? Dan ben je bij Eedenburgh verloskundigen aan
het juiste adres. Samen met jou bekijken we wat je wensen zijn ten aanzien van anticonceptie.

Informatie over anticonceptie

Wil jij informatie over anticonceptie? Dan ben je bij Eedenburgh verloskundigen aan het juiste adres. Samen met jou bekijken we wat je wensen zijn ten aanzien van anticonceptie. We hebben het over de voor-en nadelen en uiteraard de eventuele bijwerkingen. Zo weet jij zeker dat je goed geïnformeerd bent over anticonceptie, voordat je zelf de voor jou passende vorm van anticonceptie kiest. Iedereen die gebruik wil maken van een vorm van anticonceptie kan bij ons terecht. Ook als je niet net bevallen bent, kun je bij ons terecht. Het kan zijn dat je geen kinderwens (meer) hebt of dat je deze (nog) niet hebt.

Verschillende vorm van anticonceptie

Er zijn verschillende vormen van anticonceptie. Denk hierbij aan hormonale en niet hormonale vormen, maar ook aan kort- en langdurige vormen van anticonceptie. Wat het best bij je past is afhankelijk van je wensen. Wij kunnen de volgende hormonale vormen van anticonceptie voor je voorschrijven:

de pil
de prikpil
de nuvaring
het implantatiestaafje
het hormoonhoudend spiraaltje (Mirena en Kyleena)
het koperspiraaltje

Lees meer over

Zo’n goed gevoel aan overgehouden

“Eedenburgh verloskundigen hebben mijn ontzettend goed geholpen. Bevallen zal nooit mijn hobby worden, maar ik heb er een heel goed gevoel aan overhouden.”

Het team van Eedenburgh Verloskundigen

We werken met drie verloskundigen in de praktijk. Karin Kolvoort, Gabriëlle van Bokhoven-Ott en Marieke Kalkhoven hebben samen meer dan 60 jaar ervaring in het vak. Vanuit drie locaties, 2 in Hilversum en 1 in Loosdrecht, kun je bij ons terecht. We worden ondersteund door onze 2 echoscopistes: Liesbeth en Gretha.