Links

Links

NIPT, 13 en 20 weken echo

Door op onderstaande links te klikken kan je veel meer te weten komen over de onderzoeken in de zwangerschap (NIPT, 13 en 20 weken echo). Het laten uitvoeren van deze onderzoeken is een persoonlijke keuze. Het is geen must.

Kraamzorgorganisaties

Er zijn een heel aantal kraamzorgorganisaties die werkzaam zijn in Hilversum en Loosdrecht. We kunnen ze daarom ook niet allemaal vernoemen. De organisaties waar wij het meest mee samenwerken zijn:

Pretecho

Wil je graag een echo om even naar je kindje te kijken? Bij 16 en 30 weken krijg je bij ons op praktijk een echo om even naar je kindje te kijken. Kan je niet wachten tot de 20 Weken echo om te weten of je een jongen of meisje krijgt? Of wil je een 3D echo maken? Dan kan je terecht bij een pretechobureau.

Zwangerschapscursussen

Wil je graag fit blijven tijdens je zwangerschap of wil je je graag goed voorbereiden op de bevalling? In Hilversum en omgeving zijn diverse mogelijkheden voor allerlei cursussen. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden dan onderstaande links.

Algemene informatie

Zo’n goed gevoel aan overgehouden

“Eedenburgh verloskundigen hebben mijn ontzettend goed geholpen. Bevallen zal nooit mijn hobby worden, maar ik heb er een heel goed gevoel aan overhouden.”

Verloskundigenpraktijk de Eedenburgh:
Uitstekende zorg binnen de verloskunde in
Hilversum en omgeving.