Team Eedenburgh

Team Eedenburgh Verloskundigenpraktijk in Hilversum en omgeving

Verloskundigenpraktijk de Eedenburgh is in de regio Hilversum en daarbuiten een vertrouwd
begrip. Als toegewijd team van verloskundigen bieden we hoogwaardige zorg. Met meer dan 60 jaar
aan ervaring op het gebied van verloskunde zetten wij ons binnen Hilversum en omgeving in voor een
positieve geboorte-ervaring voor elke zwangere en haar partner.

Waar moet je op letten?

Wij streven ernaar om jou persoonlijke en zorgzame aandacht te geven in onze Verloskundigepraktijk, met respect voor jouw keuzes en behoeften. Wij begrijpen dat het krijgen van een kindje een speciaal en intiem moment in jouw leven is. Daarom vinden wij persoonlijke zorg die afgestemd is op jouw behoefte erg belangrijk.

Het grote voordeel van Verloskundigepraktijk de Eedenburgh in de regio Hilversum is dat we een klein hecht team zijn. Doordat we maar met 3 verloskundigen werken, zie je niet veel wisselende gezichten. Je kunt binnen onze Verloskundigenpraktijk, dus vertrouwen op 3 vertrouwde gezichten. Naast 3 vaste verloskundigen werken er in onze Verloskundigenpraktijk 2 echoscopistes: Gretha en Liesbeth. We zijn 24 u per dag bereikbaar op ons spoedtelefoonnummer.

Gratis pretecho

Wil jij een GRATIS pretecho?

Schrijf je dan nu in bij Eedenburgh!

  • 2D echo bij 16 of 30 weken
  • Op eigen praktijk

Het team

NaamGabriëlle
Kids2 pubers
Ervaring+20 jaar
BIG-nummer09057863203

Gabriëlle

Ik ben geboren in Hoorn, de kop van Noord Holland, oftewel West-Friesland. Ik ben moeder van 2 puber meiden; Jasmijn en Madelief. Samen met hen en mijn man woon ik in Loosdrecht.

Ik zal mijn eigen zwangerschap en bevalling nooit vergeten. Hoe bijzonder een klein mensje in mijn buik aan het groeien was en ook hoe intens en krachtig ik mijn eigen bevallingen heb mogen ervaren. Zelf loop in graag in mijn vrije tijd 10 km of zelfs een halve marathon.

Ik werk al ruim 20 jaar als verloskundige in deze praktijk. Ik ben direct in deze Verloskundigenpraktijk gestart na mijn opleiding. Het is een klein team, waardoor je makkelijk met elkaar kunt overleggen. Wel zo handig binnen de verloskunde in Hilversum en omgeving.

Tijdens jouw zwangerschap leer ik je echt beter kennen. Hierdoor bouwen we een band met elkaar op. De contacten die ik heb boeien me zeer. Iedere zwangere stelt weer andere vragen op het spreekuur en iedere barende reageert weer anders op weeën. Om een rol binnen onze Verloskundigenpraktijk in Hilversum en Loosdrecht te hebben, maakt het voor mij heel bijzonder.
Vooral het emotionele stuk in combinatie met de verantwoording die je draagt bij bijvoorbeeld een bevalling, maakt het vak voor mij heel speciaal en intiem.

Karin

Ik ben in 1969 in Eibergen geboren, opgegroeid in Nijmegen/Wijchen. In 1992 studeerde ik af aan de opleiding tot verloskundige in Rotterdam. Ik woon in Hilversum, ben getrouwd met Alfred en we hebben 2 kinderen (Lieke en Lucas) die inmiddels studeren. In mijn vrije tijd loop ik hard en wandel ik veel. Zo heb ik de marathon van New York gelopen en loop ik jaarlijks de Nijmeegse vierdaagse.

Ik werk sinds 1993 met erg veel plezier in deze Verloskundigenpraktijk, omdat we in onze praktijk werken met een aanpak die me aanspreekt: de wens van de cliënte staat centraal en wij nemen veel  tijd voor onze Verloskundige zorg binnen Hilversum en Loosdrecht.

Ik werk veel liever in een eigen Verloskundigenpraktijk, dan als verloskundige in het ziekenhuis. Ik hecht veel waarde aan het feit dat ik persoonlijk contact met jou heb als aanstaande moeder en zo de verloskundige zorg op maat kan geven. Binnen Verloskundigenpraktijk de Eedenburgh kunnen we jou en je partner ruim de tijd en aandacht geven. Door onze kleinschaligheid kunnen we goed inspelen op jou specifieke wensen en van je partner.

Dat ik kan bijdragen aan dit geheel is voor mij een voorrecht en een groot plezier.

NaamKarin
Kids2 studerende kinderen
Ervaring+30 jaar
BIG-nummer19035748903
NaamMarieke
Kids2 basisschoolgaande dochters
Ervaring+12 jaar
BIG-nummer39912418703

Marieke

Wie met mij praat hoort al snel dat ik niet uit deze regio kom. Dat klopt. Ik ben in 1986 geboren in Eindhoven en opgegroeid in Best. Brabantse nuchterheid is wel op mij van toepassing.

Met mijn man Ronald en dochters Anouk en Maud, woon ik inmiddels alweer geruime tijd in Loosdrecht.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om paard te rijden, een fietstocht op de racefiets te maken of crea bezig te zijn door lekker te haken.

In januari 2011 ben ik in deze Verloskundigenpraktijk komen werken. Voordat ik kennis heb mogen maken met de verloskunde binnen Hilversum en Loosdrecht heb ik elders in het land gewerkt.

Het jouw persoonlijk aandacht kunnen geven en zorg geven, die jij nodig hebt maakt voor mij dit werk heel bijzonder. Iedereen is anders, daardoor blijft verloskunde in de regio Hilversum mij zo boeien. Het feit dat ik deel uit mag maken van zo’n intiem moment in jouw leven is heel bijzonder. Want hoeveel keer in je leven ben je zwanger 1, 2, 3, 4 keer? Bovendien is de komst van een kindje elke keer weer een wonder.

Zo’n goed gevoel aan overgehouden

“Eedenburgh verloskundigen hebben mijn ontzettend goed geholpen. Bevallen zal nooit mijn hobby worden, maar ik heb er een heel goed gevoel aan overhouden.”

Verloskundigenpraktijk de Eedenburgh:
Uitstekende zorg binnen de verloskunde in
Hilversum en omgeving.