Ik ben zwanger

Ik ben zwanger

Ik ben zwanger! ‘Echt positief?!’ is waarschijnlijk het eerste wat door je heen
schiet wanneer je een positieve zwangerschapstest in handen hebt. Ik ben
zwanger en nu? Wat moet ik allemaal en wat mag ik niet meer…

Er schiet van alles door je heen

Er schiet van alles door je heen. Ik ben zwanger, dan moet ik… Eedenburgh verloskundigen bellen. Wanneer je zwanger bent is het ontzettend fijn om te kunnen vertrouwen op verloskundigen, die al jarenlang ervaring hebben.

Adviezen over wat wel en niet kan in je zwangerschap, maar ook informatie over onderzoeken naar de gezondheid van je kindje. En zeker ook en dat is het belangrijkste, jij kunt met je persoonlijke vragen bij ons terecht! Een bijzondere periode in je leven. Ook voor je partner is dit een bijzondere gebeurtenis in zijn/haar leven.

Gratis pretecho

Wil jij een GRATIS pretecho?

Schrijf je dan nu in bij Eedenburgh!

  • 2D echo bij 16 of 30 weken
  • Op eigen praktijk

Lees meer over

Zo’n goed gevoel aan overgehouden

“Eedenburgh verloskundigen hebben mijn ontzettend goed geholpen. Bevallen zal nooit mijn hobby worden, maar ik heb er een heel goed gevoel aan overhouden.”

Het team van Eedenburgh Verloskundigen

We werken met drie verloskundigen in de praktijk. Karin Kolvoort, Gabriëlle van Bokhoven-Ott en Marieke Kalkhoven hebben samen meer dan 60 jaar ervaring in het vak. Vanuit drie locaties, 2 in Hilversum en 1 in Loosdrecht, kun je bij ons terecht. We worden ondersteund door onze 2 echoscopistes: Liesbeth en Gretha.