Ik ga bevallen

Ik ga bevallen

Je bent zwanger! En dat betekent dus dat je hopelijk ergens rondom
de uitgerekende datum gaat bevallen van je kindje. Een unieke ervaring in je leven.

Vertrouwen

Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner. Wanneer je voor het begin van jouw bevalling staat, is het ontzettend fijn om te kunnen vertrouwen op ons als jouw verloskundigen. We stellen jou vanaf het begin van je bevalling centraal en kijken naar jouw wensen. Doordat je regelmatig bij ons op controle bent gekomen, kennen we je goed op het moment dat je gaat bevallen.

Het kan zijn dat het begin van je bevalling niet onder onze leiding is. Dit kan zijn omdat je bloeddruk te hoog is of omdat je kindje niet met het hoofdje naar beneden ligt. Ook kan het zijn dat je de vorige keer een keizersnede hebt gehad. Er zijn dus diverse redenen waarom de zorg rondom jouw bevalling bij de gynaecoloog in het ziekenhuis kan liggen. Als dit voor jou geldt, is het goed te weten dat je nog steeds op onze vertrouwde steun kan rekenen. Wil je weten hoe dit zit? Wij helpen je graag.

Gratis pretecho

Wil jij een GRATIS pretecho?

Schrijf je dan nu in bij Eedenburgh!

  • 2D echo bij 16 of 30 weken
  • Op eigen praktijk

Lees meer over

Zo’n goed gevoel aan overgehouden

“Eedenburgh verloskundigen hebben mijn ontzettend goed geholpen. Bevallen zal nooit mijn hobby worden, maar ik heb er een heel goed gevoel aan overhouden.”

Het team van Eedenburgh Verloskundigen

We werken met drie verloskundigen in de praktijk. Karin Kolvoort, Gabriëlle van Bokhoven-Ott en Marieke Kalkhoven hebben samen meer dan 60 jaar ervaring in het vak. Vanuit drie locaties, 2 in Hilversum en 1 in Loosdrecht, kun je bij ons terecht. We worden ondersteund door onze echoscopistes: Liesbeth en Gretha.